Over Ons

Wie is Il Limone? Leer ons kennen en ontdek hoe Il Limone is ontstaan.
Logo

Vrijblijvende proefplaatsing? Wij zorgen voor een koekje bij de koffie

Neem contact op

Roberto Cremonini

Eigenaar Roberto Cremonini heeft echte Italiaanse roots, zijn vader is geboren en opgegroeid in Castel Franco. Roberto keerde vaak terug naar Italië voor vakanties, en om zijn familie te bezoeken die daar tot op heden nog steeds wonen. Vanuit zijn jeugd heeft Roberto als Italiaan een liefde voor puren Italiaanse producten!

Stefan Meulenbelt

Mede eigenaar Stefan Meulenbelt is ook een echte koffieliefhebber. Stefan brengt zijn passie graag over via een koffiecursus voor klanten van Il Limone, of zelfs klanten meenemen naar Italië. Daar bezoeken ze de fabriek van Agust in combinatie met een rondleiding, maar gaan ze ook langs Fabio Dotti, kampioen ‘Latte Art’, voor een echte ‘Latte Art’ cursus.

Verbeteren en vernieuwen

Il Limone is begonnen tijdens een vakantie in Italië, in de omgeving van Brescia. Tijdens de vakantie hebben wij voor het eerst de koffie van Agust geproefd. Eigenlijk waren wij gelijk verliefd op deze koffie, de smaak en de kwaliteit heeft ons aangenaam verrast.
We hebben ons verder verdiept in het product Agust en zijn opzoek gegaan naar een brander. Na een aantal keren contact te hebben gehad hebben wij een eerste import bestelling geplaatst en vanaf daar ging het snel!
Na de eerste import bestelling van Agust koffie, reist Roberto een aantal keer per jaar naar Italië voor beurzen en leveranciersbezoeken. Altijd op zoek naar verbeteringen en het ontdekken van nieuwe producten.

Geniet moment creëren

Bij Il Limone willen ze een geniet moment creëren tijdens het drinken van een kop thee of koffie. Een moment van rust in de dag tijdens de pauze en gezelligheid tussen collega’s, vrienden en familie. Laat jullie net als ons verbazen over de kwaliteit en smaak van onze producten!

Meer weten over de kunst van koffie?

Neem contact op

Telefoon nummer:

0548 785 329

Email

info@il-limone.eu

Gratis proefplaatsing

Vraag uw gratis proefplaatsing aan

  • Laat je overtuigen door onze Italiaanse smaakbeleving
  • Compleet abonnement vanaf €35,- per maand*
  • Eenvoudige reiniging & onderhoudsvrij
  • Einde contractduur is de machine uw eigendom