Koffie en thee voor industrie

Start de dag goed en zorg voor verbeterde prestaties met een goede kop koffie of thee van Barista kwaliteit. Maak kennis met de koffiemachines met verschillende soorten koffiebonen. Van kleine tot en met grote bedrijven en samen met persoonlijk advies vinden wij de koffie en thee die bij jouw bedrijf past.

Bij Il Limone staan wij voor service. Persoonlijk, direct contact en inclusief installatie zorgen wij ervoor dat wij ervoor dat jij door kan gaan met je werk, met een lekkere kop koffie of thee. Vraag onze proefplaatsing aan en ontdek de wereld van koffie op de Il Limone manier!
Logo

Vrijblijvende proefplaatsing? Wij zorgen voor een koekje bij de koffie

Neem contact op

Fresh Brew

Een 'ouderwets' kopje koffie, dat is Fresh Brew koffie. Het is ontwikkeld voor koffiemachines met een filter systeem. Hierdoor is de maling van de koffie anders dan bij 'gewone' filterkoffie. ets anders is dan de gewone standaard zetkoffie.

ESE Machine

De naam staat voor 'Easy Serving Espresso' en dat is precies wat de ESE koffiemachine doen. Gemakkelijk een lekkere espresso maken doormiddel van de ESE pad. Het grote Lilly heeft deze manier van koffie zetten ontwikkeld en maakt espresso makkelijk. Het werkt eigenlijk hetzelfde als een koffiemachine waarbij een 'piston' gebruikt wordt, alleen in plaats van bonen worden pads gebruikt.

Filterkoffie

Koffie zoals je het kent! Filter, koffie erin en heet water wat er door heen wordt gefilterd. Met gebruik van de juiste koffie en machines, blijft dat 'ouderwetse' kopje koffie nog steeds heerlijk!

Bonen machines

De keuze van bonenmachines zijn uitgebreid. Il Limone zorgt ervoor dat jij de juiste bonenmachine krijgen, voor de kleine horeca met één á twee groepen tot en met de grote horeca bedrijven met drie á vier groepen. Proef en probeer onze koffiebonen en ontdek welke koffie jij het lekkerst vindt. Met ons persoonlijk advies weet jij zeker, dat je de koffie vindt die perfect op jou smaak aansluit. Alle koffiemachines worden uitvoerig getest bij ons op kantoor. Sinds 1962 zit Roberto al in de koffiebranche en kan met zijn jaren lange ervaring je voorzien van het beste advies omtrent machines en bonen.

Instant koffiemachines

Wellicht de gemakkelijkste manier van koffie zetten maar dan wel op de Il Limone manier! Lekkere en goede koffie om de dag mee door te komen!

Instant koffiemachines

Vraag een proefplaatsing aan

Meer weten over de kunst van koffie?

Neem contact op

Telefoon nummer:

0548 785 329

Email

info@il-limone.eu

Gratis proefplaatsing

Vraag uw gratis proefplaatsing aan

  • Laat je overtuigen door onze Italiaanse smaakbeleving
  • Compleet abonnement vanaf €35,- per maand*
  • Eenvoudige reiniging & onderhoudsvrij
  • Einde contractduur is de machine uw eigendom