Onze services

Niet alleen bieden we heerlijke koffiebonen aan met toebehoren, ook hechten we veel waarde aan onze services. Zo weten wij zeker, dat de koffie kwalitatief goed blijft en duurzaam.
Logo

Vrijblijvende proefplaatsing? Wij zorgen voor een koekje bij de koffie

Neem contact op

Onze service

Om er voor te zorgen dat jouw favoriete kop koffie kwalitatief goed blijven, is service belangrijk. Door het zetten van koffie geven de bonen een olie af, deze olie zorgt ervoor dat de machine onderhoud nodig heeft. Voor de duurzaamheid, maar ook voor de kwaliteit en hygiene.

 

Jaarlijkse APK

Il Limone biedt een jaarlijkse APK aan. Tijdens deze APK worden de machines onderhouden en worden reparaties uitgevoerd door ons serviceteam.

Daarbij kunnen geeft ons vakkundig personeel persoonlijk advies en trainingen om ervoor te zorgen dat jij het lekkerste kopje koffie kan zetten.

 

Servicedienst

Wanneer er toch problemen zijn met onze koffiemachines, staat onze servicedienst altijd voor je klaar. Bij Il Limone zijn wij 6 dagen per week beschikbaar om reparaties door heel Nederland uit te voeren.

Onze servicedienst staat altijd voor je klaar, zodat je nooit zonder koffie komt te staan.

Meer weten?

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Wil je graag een vrijblijvende proefplaatsing van één van onze machines of wil je graag meer informatie?

Neem dan gerust contact met ons op en we vertellen je graag meer.

Meer weten over de kunst van koffie?

Neem contact op

Telefoon nummer:

0548 785 329

Email

info@il-limone.eu

Gratis proefplaatsing

Vraag uw gratis proefplaatsing aan

  • Laat je overtuigen door onze Italiaanse smaakbeleving
  • Compleet abonnement vanaf €35,- per maand*
  • Eenvoudige reiniging & onderhoudsvrij
  • Einde contractduur is de machine uw eigendom