Koffie en thee voor de horeca

Liefde voor koffie. De beleving wil je ook uitstralen naar je klanten. Samen zorgen wij ervoor dat bij elke slok koffie of thee een glimlach ontstaat, want van een lekkere kop koffie of thee wordt iedereen blij.

Bij Il Limone staan wij voor service. Persoonlijk, direct contact en inclusief installatie zorgen wij ervoor dat wij ervoor dat jij door kan gaan met je werk, met een lekkere kop koffie of thee. Vraag onze proefplaatsing aan en ontdek de wereld van koffie op de Il Limone manier!
Logo

Vrijblijvende proefplaatsing? Wij zorgen voor een koekje bij de koffie

Neem contact op

Bonenmachines

De keuze van bonenmachines zijn uitgebreid. Il Limone zorgt ervoor dat jij de juiste bonenmachine krijgen, voor de kleine horeca met één á twee groepen tot en met de grote horeca bedrijven met drie á vier groepen. Proef en probeer onze koffiebonen en ontdek welke koffie jij het lekkerst vindt. Met ons persoonlijk advies weet jij zeker, dat je de koffie vindt die perfect op jou smaak aansluit. Alle koffiemachines worden uitvoerig getest bij ons op kantoor. Sinds 1962 zit Roberto al in de koffiebranche en kan met zijn jaren lange ervaring je voorzien van het beste advies omtrent machines en bonen.

Koffiemolen

Ons eigen ontwikkelde koffiemolen zorgt ervoor dat jij de perfecte Espresso, Lungo of Americano kan zetten. Twee verschillende maalschijven draaien over elkaar heen om de juiste grofheid van de bonen te creëren. Door de schijven dichter tot elkaar of verder bij elkaar weg te zetten, stel je de grofheid van de bonen af. Onze koffiemolens zijn snel, efficiënt en maken weinig geluid tijdens het malen. We hebben een eigen design maalschijf. Deze maalschijf sluit perfect aan op de koffieboon en zorgt voor een mooiere maling.

Meer weten over de kunst van koffie?

Neem contact op

Telefoon nummer:

0548 785 329

Email

info@il-limone.eu

Gratis proefplaatsing

Vraag uw gratis proefplaatsing aan

  • Laat je overtuigen door onze Italiaanse smaakbeleving
  • Compleet abonnement vanaf €35,- per maand*
  • Eenvoudige reiniging & onderhoudsvrij
  • Einde contractduur is de machine uw eigendom